Dutch Roots and Blues Tour

The Damned and Dirty is trots om onderdeel uit te mogen maken van de Dutch Roots and Blues Tour, een initiatief van zeven bands en BAFmusic. Vanaf dit najaar gaan we gezamenlijk langs de grotere zalen voor een serie indoorfestivals.

Instant indoorfestival
Verdeeld over twee podia in de deelnemende locaties kun je 7 van de allerbeste Roots en Blues bands van Nederland voor het eerst samen zien optreden.

Top Roots en Blues
De beste bands en muzikanten met vele awards en winnende albums staan nu samen op het podium. Rootbag, Dynamite Blues Band, Detonics, The Damned and Dirty, LaBomba, Little Steve & The Big Beat en Paardekooper brengen in 4 uur tijd het allerbeste dat Nederland te bieden heeft.

De agenda tot nu toe:

15 oktober 2017
De Vorstin, Hilversum
29 oktober 2017
Q Factory, Amsterdam
26 november 2017
Duycker, Hoofddorp

Meer informatie op de website: www.dutchrootsandbluestour.com